top of page
  • Skribentens bildMBTK

Funktionärshjälp Mölndalstrofén

Lördagen den 27/1 är det dags för Mölndalsttrofén - den tävling som vi Mölndals BTK arrangerar varje vår. I medlemskapet ingår att man hjälper till ett pass på hösten och ett på våren per person som tränar i klubben (om man inte istället valt att betala in en funktionärsavgift på 500 kr/termin). Detta finansierar klubbens tränare och hyror tillsammans med medlemsavgiften. Tävlingen är mycket uppskattad och ett bra tillfälle för alla som inte tävlat i klubben att testa på en klass. Om ni är osäkra på vilken klass som ni skall testa så hör med tränarna. Sista dagen för anmälan som spelare är den 6/1 och görs enklast via följande länk:  Tävlingsanmälan för medlemmar i Mölndals BTK (google.com) 

Glöm inte att på tävlingsdagen måste man anmäla sig igen på plats i  A-hallen 45 minuter innan starten för att få tävla! 


Som funktionär kan man välja på nedanstående pass, och anmälan görs nedanstående länk:


Om ni inte hittar passet ni letar efter så innebär det att det är fullbokat och ni får välja ett annat.

 

Översikt över de olika funktionärspositionerna:

Dubbelpass: 26/1 kl 20-22 samt 27/1 17-20 (10 platser)

Upp/ned ställning av bord, barriärer & domarbord


Domarpass 27/1

11-15 (14 domare + 2 protokollinsamlare)

15-19 (12 domare + 2 protokollinsamlare)


Cafepass 27/1

27/18-12 (4 platser)

12-16 (4 platser)

16-20 (3 platser)

 

För domarpassen kommer vi ha en kort intro innan passen startar. Det är dock inte så svårt som det kan kännas och om något skulle bli fel så brukar båda spelarna hjälpa till. I domarpassen ingår också att hjälpa till med att plocka skräp på läktaren så de är så rena som möjligt under dagen (då man inte dömer). Vanligtvis så är det intensivt under 2 timmar av passet och sedan blir det färre matcher att döma eftersom vi endast dömer i slutspelet.

 

Anmäl er så fort som möjligt så har ni möjlighet att välja tid och pass.


Tack för er medverkan!

MBTKs Styrelse

bottom of page